Mulder Bakkerij
smullen doe je bij je bakker
tekst 1 tekst 2 tekst 3 tekst 4 tekst 5 tekst 6 tekst 7 tekst 8 tekst 9 tekst 10

We zijn trots dat we weer als enige bakkerij in Hoogeveen het Hygiënecode-certificaat hebben behaald Het certificaat toont aan dat er een goed werkend voedselveiligheidssysteem is doorgevoerd in ons bedrijf met betrekking op onder andere de produktie, hygiëne, verkoop, vervoer, ect. Het officiële certificaat wordt uitgegeven door ISACert bv. Hiermee onderscheiden wij ons van onze concurrenten bij onze afnemers en klanten

Brood


het lekkerste brood.
In Hoogeveen en wijde omgeving staan wij al jaren bekend als de bakker van het lekkerste brood. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Dat kan alleen door jaar in jaar uit elke dag weer met de meest toegewijde vakmensen een topprestatie te leveren.

de beste grondstoffen.
Met behulp van de beste grondstoffen die verkrijgbaar zijn wordt bij ons op ambachtelijke wijze brood gebakken. In een bereidingsproces dat ongeveer 4 uur duurt krijgt ons brood het fijnste aroma, de mooiste structuur, prettige kauweigenschappen en natuurlijk een fantastische smaak en malsheid.

ambachtelijke kwaliteit.
Ons bedrijf is meegegroeid met de eisen van vandaag de dag. Technologische ontwikkelingen worden op de voet gevolgd maar mogen geen afbreuk doen aan de ambachtelijke kwaliteit van onze producten.

80 soorten brood en broodjes.
Wij zorgen ervoor dat ons deeg voldoende rijstijd krijgt en onze bakkers kneden de grondstoffen als vanouds in een deegkneder, zodat wij het volledige proces kunnen controleren en zo nodig kunnen bijsturen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ons brood voldoende baktijd krijgt een krokante korst en een goudbruine kleur, dat proef je! Wij bakken meer dan 80 soorten brood en broodjes dus uw keuze zit er zeker bij!!
Copyright © Bakkerij Mulder       sitemap       webdesign : icthoogeveen
smullen doe je bij je bakker